Tuinonderhoud

Nadat de tuin van PUUR groenprojecten, specialist in tuinarchitectuur en landschapsarchitectuur, is gerealiseerd, kunt u heerlijk gaan genieten van uw tuin die zich ontwikkelt. Een tuin die groeit en bloeit. Een tuin die leeft. Vakkundig onderhoud maakt dat de door PUUR gerealiseerde landelijke tuin, moderne tuin, patiotuin of voortuin zich op de gewenste manier naar een nog hoger niveau ontwikkelt.

Na de tuinaanleg verzorgt PUUR desgewenst het jaarlijkse of periodieke tuinonderhoud. Wij bieden daarvoor diverse mogelijkheden aan op het gebied van tuinonderhoud. Wij denken graag met u mee en adviseren u over hoe uw tuin door passend tuinonderhoud, uitgevoerd door onze ervaren hoveniers, in de loop der jaren mooi blijft. Zo blijven de heldere lijnen, het unieke karakter en de stille details behouden. Een tuin die na de aanleg al bijzonder is en in de toekomst alleen maar aan kracht wint.

Het grote en veelzijdig opererende team van vakmensen – van tuinarchitecten tot hoveniers – maakt dat PUUR groenprojecten de ideale partij is voor totaalprojecten. Wij denken graag met u mee, ontzorgen en adviseren u en verwezenlijken uiteindelijk uw tuindroom. Van A tot Z. Van tuinontwerp en tuinaanleg tot tuinonderhoud.

Meer weten over onze tuinen en mogelijkheden, neem dan contact met ons op

Neem contact op