Tuin laten aanleggen

Als u op zoek bent naar een prachtige tuin die bij uw wensen past, dan zijn de tuinarchitecten van Puur Groen de perfecte keuze voor u. Door jarenlange ervaring en expertise in tuinontwerp, aanleg en onderhoud, weten wij precies hoe we uw droomtuin werkelijkheid kunnen maken. Bovendien werken we alleen met hoogwaardige materialen en planten van de beste kwekers, zodat uw tuin niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Puur Groen houdt ook rekening met het milieu en uw budget, zodat u een tuin krijgt die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook praktisch en kosteneffectief. En tot slot, met Puur Groen kunt u rekenen op een uitstekende service en nazorg, waardoor u jarenlang van uw tuin kunt blijven genieten.

Neem contact op

Uw tuin laten aanleggen door PUUR Groen

Wij vinden het belangrijk dat wij een tuin van kwaliteit kunnen opleveren, daarom doen wij enkel de tuinaanleg aan voor tuinen die we zelf ontworpen hebben. Tijdens het tuinontwerp houden wij namelijk rekening met een groot aantal factoren die invloed hebben op de aanleg, zoals bijvoorbeeld de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van de tuin.

Maar ook wordt tijdens het ontwerpproces gekeken naar het type grond, de ligging ten opzichte van de zon en de waterhuishouding. Hierdoor weten we wat de zwakke plekken van uw tuin zijn en passen we daar het materiaal en beplanting op aan.

‘’Wij gaan geen uitdaging uit de weg’’

Bovendien hebben wij écht passie voor onze tuinen. Wij streven naar een resultaat waar niet alleen u, maar waar wij ook enthousiast van worden. Wij gaan hier dan ook geen uitdagingen in uit de weg en zijn niet bang om met XL materialen zoals grote blokken natuursteen te werken.

Tuin laten aanleggen - PUUR Groen

Voordelen van een tuin laten aanleggen

✔ Gebruik van kwalitatieve materialen: Onze vakmannen gebruiken enkel kwalitatieve materialen bij de aanleg van uw tuin, wat resulteert in een duurzame en mooie tuin.

✔ Tijdsbesparing: Het laten aanleggen van uw tuin door de vakmannen van Puur Groen bespaart u veel tijd. U hoeft zich geen zorgen te maken over het ontwerp, de materialen of de aanleg.

✔ Professioneel ontwerp: Door het inschakelen van een tuinarchitect bent u verzekerd van een professioneel ontwerp dat volledig aan uw wensen voldoet.

✔ Onderhoud: Bij een tuin laten aanleggen door Puur Groen kunt u ook rekenen op een goed onderhoudsplan voor uw tuin. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar ook kosten op lange termijn.

Neem contact op

Eerdere tuinaanleg projecten door Puur Groen

Denkt u er over na om uw tuin te laten aanleggen door de tuinarchitecten van Puur Groen? Wij hebben de afgelopen jaren veel prachtige tuinen mogen aanleggen. Bent u benieuwd naar deze verschillende soorten en stijlen projecten om inspiratie op te doen? Bekijk dan al onze projecten!

Proces tuin laten aanleggen door Puur Groen

Ontwerp

Voordat we beginnen met de aanleg van uw tuin, maken we eerst een tuinontwerp. Hierbij houden we rekening met een groot aantal factoren die invloed hebben op de aanleg, zoals de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van de tuin, de ligging ten opzichte van de zon en de waterhuishouding.

Planning

Wanneer het tuinontwerp staat en de offerte is getekend gaan we een planning maken zodat u precies weet wat u mag verwachten.

Grondwerk

Daarna gaan we echt aan de slag met het aanleggen van de tuin, we beginnen met het grondwerk. Dit betekent dat we indien nodig uw tuin afgraven, spitten en beddingen leggen voor verharding, etc. Ook wordt de elektriciteit voor de verlichting in deze fase gelegd.

Straatwerkzaamheden

In deze fase van de tuinaaleg leggen we alle verharding, zoals bijvoorbeeld tegels, kinderkoppen of grond.

Beplanting

Vervolgens plaatsen we alle planten in de tuin. Deze zijn in overleg met u uitgezocht en verwerkt in een beplantingsplan. Indien gewenst kunt u samen met ons uw bomen bij de bomenkweker uitzoeken.

Verlichting

Het is natuurlijk erg belangrijk dat uw tuin er zowel dag áls nacht mooi bijstaat. Daarom leggen we vervolgens verlichting aan die de belangrijkste aspecten van uw tuin uitlichten.

Graszoden

Tot slot leggen we de graszoden. Deze zijn natuurlijk erg kwetsbaar. Om ervoor te zorgen dat deze in optimale staat zijn bij oplevering leggen we deze op het laatst in het proces bij de tuinaanleg.

Neem contact op

Tuin laten aanleggen? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een tuin aan te laten leggen door de vakmannen Puur Groen? Of heeft u andere vragen? Neem contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Meer weten over onze tuinen en mogelijkheden, neem dan contact met ons op

Neem contact op
Neem contact op met(Vereist)