Stijlen

Tuin stijlen

Ook legt PUUR Groen tuinen aan in verschillende stijlen. Onze tuinarchitecten hebben veel ervaring met het ontwerpen van verschillende stijlen tuinen en gaan graag in gesprek met u om tot de beste stijl keuze te komen.

Moderne tuin

Bent u op zoek naar een moderne en eigentijdse tuin? Onze tuinarchitecten hebben een voorliefde voor eigentijdse tuinen. De strakke lijnen en ingetogen beplanting zorgt voor een rustgevende sfeer in de tuin, vaak gecomplimenteerd met natuursteen en hout.

Onze moderne tuinen
Zwembad bij moderne villa in Liempde - Puur Groen
Hoeve met het landschap verweven | Landelijke tuin - Puur Groen

Landelijke tuin

Wilt u een tuin aanleggen in een landelijke stijl? Wanneer u kiest voor een landelijke tuin kunt u denken aan weelderige beplanting en prachtige looppaden van natuursteen. Een landelijke tuin past perfect bij een boerderij of hoeve en is de link tussen de bebouwing en het landschap.

Onze landelijke tuinen

Natuurlijke tuin

Wanneer u sfeervol in het groen wilt zitten, kiest u voor een natuurlijke tuin. Door de natuurlijke elementen en functionele natuur is deze tuin niet alleen heerlijk voor u, maar ook voor uw omgeving.

Onze natuurlijke tuinen
Landelijke en natuurlijke tuin waarbij de natuur centraal staat - Puur Groen
Onderhoudsvriendelijke voortuin - PUUR Groen

Onderhoudsvriendelijke tuin

Wilt u liever niet teveel omkijken naar uw tuin? Uiteraard doen wij ons best bij het ontwerp om een tuin onderhoudsvriendelijk te maken wanneer u dit wilt. Hierdoor heeft u zelf weinig werk aan de tuin. En wanneer u het liever niet zelf doet, kunt u er altijd voor kiezen om het tuinonderhoud door ons te laten uitvoeren.

Onze onderhoudsvriendelijke tuinen

Meer tuin stijlen

Bent u op zoek naar nog meer mogelijke stijlen voor uw nieuwe tuin? PUUR Groen heeft ook nog andere tuin stijlen ontworpen een aangelegd. Hierbij kunt u denken aan strakke tuinen, boerderijtuinen, exclusieve tuinen, kindvriendelijke tuinen, diervriendelijke tuinen, parktuinen, wellnesstuinen, wilde tuinen, groene tuinen en bostuinen.

Meer weten over onze tuinen en mogelijkheden, neem dan contact met ons op

Neem contact op
Neem contact op met(Vereist)