Tuinarchitect

Bent u op zoek naar een tuinarchitect? Bij Puur Groen maken wij uw droom tuinontwerp en zullen wij deze ook realiseren. Met jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste trends en technieken, kunt u vertrouwen op een tuinarchitect voor een prachtige en functionele tuin die perfect bij uw wensen en stijl past. Wij ontwerpen exclusieve tuinen van echte kwaliteit en zullen u hier compleet mee ontzorgen. De tuinarchitecten van Puur Groen helpen u graag om uw droomtuin te realiseren.

De tuinarchitecten van Puur Groen 

Uw droomtuin ontwerpen en aanleggen is onze prioriteit, ongeacht hoe groot of klein ze zijn. Of het nu gaat om het creëren van een privé-oase voor ontspanning of een entertainingsruimte voor gasten. Als tuinarchitect weten we de juiste elementen te combineren voor het creëren van een harmonieuze en sfeervolle tuin. Wij zullen uitgebreid met u in gesprek gaan om al uw wensen die u heeft bij een tuin te bespreken, niks is voor ons te gek.  

tuin gemaakt door tuinarchitect PUUR Groen

 

Voordelen tuinarchitecten van Puur Groen 

Onze tuinarchitecten beschikken over de kennis en ervaring om u te helpen bij het besparen van tijd en geld door effectieve planning en het voorkomen van fouten en problemen in de toekomst.

 

De Puur Groen tuinarchitecten helpen u bij het realiseren van uw droomtuin, ongeacht hoe groot of klein deze is. We zorgen ervoor dat de tuin perfect bij uw wensen en stijl past, zodat die de sfeer en stijl van uw binnenruimte weerspiegelt.

 

De tuinarchitecten en hoveniers van Puur Groen zorgen ervoor dat uw tuin op een duurzame manier wordt aangelegd, zodat u jarenlang van uw buitenruimte kan genieten.

 

Een tuin van Puur Groen moet een feest zijn om aan te laten leggen. Dit betekent dat wij u zoveel mogelijk willen ontzorgen in de aanleg van de tuin, maar u wel op de hoogte houden.

 

Wij zorgen ervoor dat uw tuin in overeenstemming is met de lokale wet- en regelgeving en bouwvoorschriften, dit kan lastig zijn wanneer u niet over deze kennis beschikt.

 

 

Het tuinontwerp van onze tuinarchitecten

Uw tuin moet sfeer en klasse uitstralen. Maar naast dat een tuin er perfect uitziet, moet hij ook goed te onderhouden zijn. Tijdens het ontwerpen houden onze tuinarchitecten rekening met alle mogelijke factoren die van belang zijn bij het ontwerpen van een kwaliteitstuin. Denk bijvoorbeeld aan eventuele inkijk van uw buren in de tuin en andere factoren, zoals de omgeving en grootte van uw tuin.

Onze jarenlange kennis en kunde zetten we graag in om een tuin te ontwerpen waar u jarenlang plezier van heeft. Via onderstaande button leest u veel meer over hoe we te werk gaan bij het ontwerpen van een tuin.

 

Projecten van onze tuinarchitecten

Overweegt u om een tuin te laten ontwerpen en aanleggen door de tuinarchitecten van PUUR? Veel mensen waren u voor! De afgelopen jaren hebben wij veel mensen blij mogen maken met hun droomtuin, allemaal in een eigen stijl. Bent u benieuwd naar onze projecten om inspiratie op te doen? Bekijk dan al onze projecten!

Zwembadtuin Eindhoven - Tuinarchitect, tuinontwerp en tuinaanleg - Puur GroenZwembad met natuursteen omkaderd - Puur Groen

 

Het proces van tuinarchitectuur bij Puur Groen

Wanneer u eraan denkt om uw nieuwe tuin door ons te laten verzorgen, kunt u rekening houden met de volgende stappen:

1.Vrijblijvend intakegesprek:

Het tuinproject starten wij altijd met een intakegesprek, waarbij we bij u thuis de tuin komen bekijken wanneer het een bestaande tuin betreft. Wanneer het een nieuwe tuin betreft, bent u uiteraard welkom op ons kantoor. Tijdens dit gesprek inventariseren we uw wensen en de mogelijkheden, bespreken we de kosten en ontvangt u van ons een offerte.

2. Opmeten van de tuin:

Na het tekenen van de offerte meten we de (bestaande) tuin op. Hierbij houden we uiteraard rekening met elementen die behouden moeten blijven, zoals de schutting, schuur of andere zaken.

3. Schetsen:

Na het opmeten van de tuin maken wij twee verschillende schetsen op basis van uw wensen en mogelijkheden.

4. Ontwerpkeuze:

Wanneer de schetsen gereed zijn, maken we een afspraak met u waarin we de schetsen presenteren. Ook laten we u eerder gerealiseerde projecten zien, zodat u een impressie heeft van de plannen. U kunt een keuze maken voor één van de schetsen of eventueel een combinatie van de ontwerpen.

5. Definitief ontwerp:

Na uw keuze maken we een definitief ontwerp. In een afspraak met u presenteren we het ontwerp met foto’s en voorbeelden. Uiteraard kunt u hier nog op- of aanmerkingen op geven.

6. Beplantings- en verlichtingsplan:

Na de presentatie van het definitieve ontwerp starten we met het beplantings- en verlichtingsplan. In het beplantingsplan is opgenomen van welke planten er waar gebruik wordt gemaakt en welke maat deze planten hebben. Het verlichtingsplan bepaalt hoe de tuin in het donker verlicht wordt, zodat u ook tijdens de avonduren van de tuin kunt genieten.

7. Tuinaanleg:

Na voltooiing van alle voorgaande stappen is het tijd om te starten met het aanleggen van de tuin. Er volgt dan een offerte voor de tuinaanleg.


Maak  een afspraak met een van onze tuinarchitecten.

 

Soorten tuinen door onze tuinarchitecten

Onze tuinarchitecten zijn bereid om alle soorten tuinen te ontwerpen en uiteindelijk aan te leggen. Bent u opzoek naar een tuinarchitect die uw achtertuin samen met u ontwerpt, of juist uw voortuin of daktuin Welke buitenruimte u ook wilt vervullen, wij doen er alles aan om hier uw droomtuin te ontwerpen en aan te leggen. Bent u benieuwd naar de verschillende soorten tuinen die onze tuinarchitecten hebben aangelegd? Via onderstaande knop vind u verschillende soorten tuinen met voorgaande projecten

Bekijk alle tuinsoorten

 

Stijlen tuinen door onze tuinarchitecten

Naast verschillende soorten tuinen, ontwerpen onze tuinarchitecten ook tuinen in verschillende stijlen. Wilt u een moderne tuin met strakke lijnen en ingetogen beplanting, of houd u meer van een landelijke tuin met weelderige beplanting en prachtige looppaden van natuursteen. Ook ontwerpen wij regelmatig prachtige tuinen met een zwembad of (zwem)vijver. Een combinatie van twee stijlen is bij ons ook geen probleem. Wij zullen altijd uw wensen bespreken en met elkaar uitwerken. Bent u benieuwd geworden naar meer van onze tuinstijlen? Bekijk ze allemaal en doe inspiratie op!

Bekijk alle tuinstijlen

 

Maak kennis met Puur Groen tuinarchitecten

Nu u meer te weten bent gekomen  over onze werkwijze en onze projecten, willen wij u graag kennis laten maken met Puur Groen. Plezier in het werk hebben en samenwerken om het gewenste resultaat te realiseren, het staat voor de mensen van Puur Groen voorop. Van het allereerste contact tot en met de oplevering; iedereen draagt zijn of haar steentje hieraan bij. En dat allemaal op een vakkundig, betrokken en enthousiaste wijze.

Niet alleen de klant is trots op het resultaat, alle teamleden van Puur Groen voelen deze trots en dat is het fundament van de gezamenlijke passie: mooie tuinen maken!

Ontmoet het team van Puur Groen

tuin aangelegd door tuinarchitect van PUUR Groen

Tuinarchitect Brabant

PUUR Groen is gevestigd in Liempde in Noord-Brabant. Door de centrale ligging is het voor ons mogelijk om tuinarchitect- en andere tuinprojecten uit te voeren op verschillende locaties in Brabant. Wanneer u een tuinproject heeft wat u door ons wil laten uitvoeren, kunt u contact opnemen voor de mogelijkheden. Heeft u een tuinproject in België? Neem dan contact op met PUUR België.

Contact opnemen met de tuinarchitecten van PUUR Groen

Wilt u de mogelijkheden bespreken met een van onze tuinarchitecten of heeft u andere vragen? Neem contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Meer weten over onze tuinen en mogelijkheden, neem dan contact met ons op

Neem contact op
Neem contact op met(Vereist)