Soorten

Tuin soorten

Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden ontwerpen en plaatsen wij een tuin voor u. PUUR Groen heeft door de jaren veel ervaring opgebouwd met het ontwerp en de aanleg van allerlei verschillende soorten tuinen.

Voortuin

Is uw voortuin toe aan een opfrisser? Bij het ontwerp van een voortuin houden onze tuinarchitecten rekening met uw wensen en de stijl van de woning. Daarnaast creëren we beleving door bijvoorbeeld bijzondere bomen of een zitplek te creëren. Hierdoor heeft u een prachtige en unieke voortuin.

Onze voortuinen
herk de stad strakke voortuin 3
Hedendaagse en moderne boerderijtuin in Schimpen - Puur Groen

Achtertuin

Wilt u een prettige en comfortabele plek maken van uw achtertuin? Onze tuinarchitecten helpen u graag met de perfecte achtertuin voor u, zodat u er dagelijks van kunt genieten.

Onze achtertuinen

Stadstuin

De vaak beperkte ruimte en bebouwing van de stad vraagt om een unieke aanpak van het tuinontwerp. De tuinarchitecten van PUUR Groen helpen u graag met het creëren van een prachtig design dat efficiënt om gaat met de ruimte die u heeft.

Onze stadstuinen
Stadstuin met zwemvijver - Puur Groen
Natuurvijver in parktuin | parktuin met vijver - Puur Groen

Landgoed

Ook wanneer u een groot landgoed wilt aanleggen of aanpassen is PUUR Groen een uitstekende optie voor u. De grote open ruimtes van een landgoed worden naar uw wensen gevuld en sluiten daarnaast perfect aan op de bebouwingen op uw perceel.

Onze landgoedprojecten

Meer soorten tuinen

Naast bovenstaande tuin soorten heeft PUUR Groen uiteraard nog meer projecten uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan patiotuinen, daktuinen, grote tuinen, villatuinen, nieuwbouwtuinen, tuinen met vijver, tuinen met zwembad en ecologische tuinen.

Meer weten over onze tuinen en mogelijkheden, neem dan contact met ons op

Neem contact op
Neem contact op met(Vereist)