Tuinonderhoud

Tuinonderhoud laten uitvoeren? Tuinonderhoud is onoverkomelijk wanneer je een tuin aanlegt. Wel doen wij ons best in het ontwerpen en aanleggen van onze tuinen onderhoudsvriendelijk te maken. Dit houdt in dat wij materialen gebruiken die maar periodiek onderhoud vragen om mooi te blijven.

Uw tuin laten onderhouden door PUUR Groen

Wij voeren tuinonderhoud uit voor tuinen die zijn ontworpen en aangelegd door ons. Dit betreft vakmatig onderhoud. Dit is onderhoud dat maar een aantal maal per jaar plaatsvindt. Tijdens het onderhoud snoeien wij uw tuin, bemesten wij hem en planten we hem indien nodig aan. Tussentijds staan wij altijd voor u klaar voor vragen over uw tuin.

Onze tuinen worden langzaam volwassen. De bomen en planten die wij gebruiken worden gedurende de jaren groter, waardoor uw tuin een meer volwassen uitstraling krijgt. Het tuinonderhoud dat wij uitvoeren is ter ondersteuning van dit proces en zal zorgen voor het optimale resultaat.

Een tuin laten ontwerpen en aanleggen door PUUR Groen

Heeft u nog geen tuin van PUUR Groen? Wij maken kwalitatieve en stijlvolle tuinen die een geheel vormen met uw huis. Hierbij vinden we het voornamelijk belangrijk dat een tuin duurzaam is en er over 20 jaar nog hetzelfde bijligt als wanneer we hem opleveren. Daarom worden onze tuinen ontworpen door specialisten die zijn opgeleid in het ontwerpen van tuinen.

Exclusieve tuin – PUUR Groen - Tuinonderhoud

Neem contact met ons op

Heeft u een tuin van PUUR en wilt u onderhoud inplannen? Vul dan onderstaand formulier in en nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak!

Meer weten over onze tuinen en mogelijkheden, neem dan contact met ons op

Neem contact op
Neem contact op met(Vereist)