Tuinontwerp

Heeft een tuinontwerp van PUUR groenprojecten uw aandacht getrokken? Wenst u te bekijken of PUUR op basis van uw wensen een persoonlijk tuinontwerp kan realiseren? Eén van onze ervaren en creatieve tuinarchitecten maakt graag een vrijblijvende afspraak met u. Tijdens dit intakegesprek wisselt de specialist in tuinontwerp graag met u van gedachte over de mogelijkheden die uw tuin biedt en worden uw persoonlijke wensen geïnventariseerd.

Uiteraard leggen wij dan uitvoerig onze werk- en zienswijze aan u uit. Samengevat komt dat op het volgende neer. Er worden twee verschillende schetsontwerpen gemaakt waarin uw uitgangspunten worden verwerkt. Deze plannen worden tijdens de vervolgafspraak, bij ons op het kantoor, aan u voorgelegd en toegelicht. Aan de hand van projectfoto’s van eerder gerealiseerde werken en stalen van mogelijk toe te passen materialen, krijgt u een goede voorstelling van onze ideeën en komt uw droomtuin steeds meer tot leven. Vervolgens geeft u bij ons aan welk tuinontwerp uw voorkeur heeft en maakt u uw eventuele op- en aanmerkingen op het tuinontwerp kenbaar. Wij passen het uitgekozen schetsplan aan en maken een definitief tuinontwerp.

Dit tuinontwerp completeren we onder meer met een bij de tuin passend beplantingsplan en een verlichtingsplan. Tijdens onze vervolgafspraak bespreken we deze plannen uitvoerig en informeren wij u tevens over onze mogelijkheden en de te verwachten kosten aangaande de realisatie van uw tuin. Deze open en heldere communicatie voorkomt onnodige onduidelijkheid en vormt de basis voor een prettige samenwerking. Van de eerste kennismaking en het persoonlijke tuinontwerp tot de uiteindelijke tuinaanleg en het optionele tuinonderhoud.

Meer weten over onze tuinen en mogelijkheden, neem dan contact met ons op

Neem contact op